Registre de sol·licitants

Estructura organitzativa

Perfil del contractant

AVÍS LEGAL

PLA DE BESOS, S.A. compleix amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

PLA DE BESOS, S.A. és el responsable i propietari de la web, des d'on es pot consultar la informació que hi està allotjada i descarregar diferents aplicacions.
Li informem que la comunicació rebuda quedarà incorporada als sistemes d'informació de Pla de Besòs, S.A. per a atendre la seva consulta. Indicant les seves dades, i de conformitat amb el què estableix l'article 6 de la LOPD, vostè atorga consentiment per a procedir, en compliment de les finalitats mencionades, el tractament de les dades personals facilitades d'acord amb la legislació abans mencionada. En qualsevol moment, vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel.lació d'aquestes dades, sol.licitant-ho a l'empresa PLA DE BESOS, S.A. a l'adreça al carrer Mar núm. 8, Entl. de Sant Adrià del Besòs, (08930 Barcelona), amb els dominis d'internet www.pladebesos.es , i que atén les comunicacions dels usuaris o interessats a través de la direcció: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la Les dades que es facilitin a través de correu electrònic no seran destinades, en cap cas, a una altra finalitat ni seran cedides a tercers, d'acord amb els principis de confidencialitat i protecció de dades de caràcter personal de la LOPD.

PLA DE BESÒS, S.A.

Domicili: Mar, 8 entlo.
NIF: A-59- 092.882
Telèfon: 934626550
Fax: 934620569
Correus electrònics: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
Dades registrals: Societat Anònima Municipal inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Tom 11.457, llibre 10.232, de la Secció 2a Foli 125, Full 131.066, Inscripció 1a. Inscrita al Registre d'entitats locals de Catalunya, codi d'identificació 08119445020


 


Pla de Besòs, SA - Oficina Local d'Habitatge - Avís Legal